-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
نقدی منصفانه برعملکرد دولت آقای دکتر روحانی
از منظر قرآن، عدل به مثابه صفت وملکه انسانی واجتماعی ریشه در فطرت انسانها دارد. در سیری که در قرآن میکنیم روش عادلانه آن را در همه موضوعات مشاهده میکنیم و انصاف و عدالت و بیطرفی و در واقع داوری منصفانه در تمام برنامههای آن به چشم میخورد. و حتی در مورد عدالت ورزیدن با دشمنان خود نیز آیه های بسیار پر مضمونی موجود است
«فرق جمهوری اسلامی با نظام های سکولار رعایت مرز اخلاق و عدالت است. پس باید واقعیت ها را ببینیم اگر بخواهیم حقایق را پایمال کنیم کل ارزش ها و نظام های اخلاقی را زیر سئوال بردهایم.
هر چه بیشتر به انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نزدیک تر می شویم انتقادها به عملکرد دولت یازدهم و کارکردهای دولت یازدهم افزایش یافته است .طرح انتقاد طبیعی است، هر کس کار اجرایی کند کارش بدون نقطه ضعف نخواهد بود اما باید اول نگاه مان علمی و کارشناسی باشد بعد آنکه منصفانه نقد کنیم. اگر انسان بتواند عیب و کاستی کسی را به گونه ای مطرح کند که جایگاه اجتماعی و حیثیت حقوقی و حقیقی او خدشه دار نشود، باید چنین کند و هرگز افشاگری و در بوق و کرنا دمیدن، پسندیده نیست. گرهی که به آرامی و نرمی و با دست گشوده می شود، چرا با سر و صدا و با دندان بگشائیم! . «اَلنُّصْحُ بَیْنَ الْمَلَأِ تَقْرِیعٌ؛ نصیحت و خیرخواهی آشکارا و علنی نوعی سرکوب به شمار می رود.
دولت ها در خلاء به قدرت نمیرسند بلکه وارث شرایط دولت های قبل از خود هستند. بنابراین، هرگونه ارزیابی منصفانه از عملکرد هر دولتی مستلزم لحاظ کردن شرایط مختلف خاصی است که آن دولت به ارث برده است اکنون پرسش بنده از این است که آیا نباید به وضعیت دولتی که آقای روحانی از دست دولت دهم تحویل گرفتند نگاهی بیاندازیم و ببینیم این تحویل و تحول چگونه صورت گرفته است؟ حسن روحانی رییس دولت یازدهم در شرایطی زمام امور اجرایی کشور را در دست گرفت که ماه ها پیش از آن بسیاری از ناظران بیان هر وعده ای را با دیده ی تردید می نگریستند و بازگشت به وضعیت سال های ابتدایی دهه 80 را دور از دسترس می انگاشتند.
یکی از معیارهای اصلی برای ارزیابی عملکرد اقتصادی هر دولتی، شاخصهای اقتصادی همچون نرخ تورم، نرخ بیکاری، میزانن نقدینگی، نرخ رشد اقتصادی، سطح زندگی مردم و احساس آنان از شرایط اقتصادی است. در این راستا مهمترین موضوعی که می توان با نگاهی کارشناسانه به آن پرداخت و تفاوت دو دولت را از آن مشخص کرد نمود نیافتن رشد قابل توجه درآمدهای نفتی کشور در بهبود وضعیت اقتصادی کشور و توسعه زیرساخت ها است. در دولت دهم مجموعا 720 میلیارد دلار درآمد نفتی نصیب کشور شد که از مجموع درآمدهای نفتی همه دولت های گذشته بیشتر بوده است. که در این دوران رشد اقتصادی رو به نزول گذاشت و به جای رسیدن به نرخ رشد 8 درصدی که در برنامه چهارم توسعه به آن اشاره شده بود، نرخ رشد اقتصادی در سال پایانی دولت صفر و حتی منفی برآورد شده است. در حالی که درآمدهای نفتی دولت روحانی به هیچ وجه با آن درآمد قابل مقایسه نیست. یادمان نمی رود بحران تورم 40 درصدی را که هر روز مردمی وقتی برای خرید کالاهای اساسی خود به مغازه می رفتند با افزایش قیمت نسبت به روز قبل مواجه می شدند. وضعیت بسیار اسفناک بیکاری به دلیل رکود و سقوط کامل همه شاخص های اقتصادی یادمان نرفته است این ها ولیست های بلند پایه ای همچون بزرگترین فساد ها و اختلاس های مالی در جهان ،فاجعه های دارویی،کاغذ پاره قلمداد کردن قطعنامه ها، افزایش چندین برابری قیمت کالا ها ...رایامان نرفته است
و در آخر به نظر من دو رویکرد مهم دولت روحانی را به هیچ وجه نمی توان نادیده گرفت: اول ارتقاء جایگاه بین المللی در منازعات سیاسی بین الدول از موضع اقتدار و مهمتر اینکه این بالابردن سطح کیفی از تریبون مفاهمه و گفتگو توسط تیم روحانی و شخص ایشان صورت پذیرفت.
دوم: افزایش امید و مشارکت ملی برای توسعه و سرمایه گذاری و ازهمه مهمتر گسترش و ترویج امید به زندگی و همچنین رونق اجتماعی در میان مردم را می توان از دست آوردهای مهم و غیر قابل انکار دولت روحانی خواند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 1 نظر
نقدکردن وموردنقدواقع شدن ازاصول دموکراسی هستش ولی آنچه این روزهابه دولت روحانی نسبت می دهند بیشتر تهمت وبی انصافی می باشد تا نقد
پاسخ